Tipsport výběr peněz – platební metody a výplaty

Jak vybrat peníze z Tipsportu na účet a na pobočce?

Výběr peněz u sázkových kanceláří je snadný. Jelikož Tipsport provozuje rozsáhlou síť kamenných poboček, můžete si vybrat peníze v hotovosti na kterékoliv z nich. Zde vás ovšem omezuje zákon horním limitem 5000 Kč. To u online metod narazíte na limit až mnohem výš. Pokud tedy sázíte online a máte ověřený účet včetně platební metody, je tato možnost rozhodně výhodnější. Na pobočce dostanete zase peníze okamžitě, při online výběru nemusíte nikam chodit. Volba je tedy vždy na vás a rozhodněte se podle toho, co právě vám nejvíce vyhovuje. Metody výběru můžete navíc u Tipsportu kombinovat podle aktuálních preferencí a možností.

Jak vybrat peníze z Tipsportu na bankovní účet?

Tipsport nabízí několik online možností výběru vkladu nebo výhry. Pokud chcete peníze hned, musíte na pobočku, ale budete omezeni zákonem stanovenou horní hranicí 5000 Kč. U výběru na bankovní účet, budete většinou čekat jeden den. Rychleji dostanete peníze online u internetových peněženek nebo pomocí platební karty.

Výběr peněz na bankovní účet krok za krokem:

  1. Přihlaste se do svého účtu.
  2. Rozklikněte si svůj účet.
  3. Klikněte na oranžové tlačítko „vybrat peníze.”
  4. Zvolte jednu z platebních metod.
  5. Napište částku, jakou si přejete vybrat.
  6. Pokud danou metodu používáte poprvé, budete vyzvání k jejímu ověření (zabere několik minut i méně).
  7. Vyčkejte na připsání vkladu.

Dostupné metody online výběru:

Bankovní převod: Pokud využijete bankovní převod, můžete si vybrat částku až do výše 1 milionu Kč. Minimální možný výběr je ale stanoven na 1000 Kč, což není málo. Bankovní převod navíc využívají hráči, kteří nespěchají, protože si počkáte většinou 1 pracovní den, záleží na tom, kdy o finance žádáte.

Skrill: Pokud vlastníte internetovou peněženku Skrill můžete s její pomocí vybrat částku od 100 Kč do 100 000 Kč. Peníze dostanete na svůj účet většinou do jedné hodiny.

Paysafecard: Pokud využíváte předplacené karty Paysafecard, které jsou u sázkařů velmi oblíbené, můžete je využít k rychlému výběru. V tomto případě je minimální částka pro výběr 100 Kč a maximální 100 000 Kč. 

PayPal: V USA velmi oblíbená a u nás také dlouho známá internetová peněženka PayPal patří k rychlým platebním metodám. Pokud ji využijete k výběru peněz u Tipsportu, můžete zde vybrat minimálně 100 Kč a maximálně 100 000 Kč. Peníze máte v tomto případě v PayPalovém účtu většinou do jedné hodiny.

Platební karta: Tipsport nově umožňuje výběr peněz přímo pomocí platební karty. Také v tomto případě máte většinou peníze na účtu do hodiny. Horní limit je zde nastaven poměrně nízko, a to na 10 000 Kč za den, zato můžete vybrat částku už od 10 Kč. Tato metoda se tak hodí pro rychlý výběr malých částek.

Tipsport: výběr peněz na pobočce 

Pokud navštívíte některou z mnoha poboček, dostanete peníze bez čekání a můžete si vybrat částku mezi 100 Kč a 5000 Kč, přičemž horní hranici stanovuje legislativa ČR.

Postup pro výběr peněz na pobočce:

  • Vyplňte příslušný formulář a nezapomeňte:
  • požadovanou částku
  • přihlašovací heslo
  • Na pobočce formulář spolu s občanským průkazem předložte na přepážce

Výběr z mobilní aplikace Tipsport

Z mobilní aplikace můžete provádět veškeré transakce jako z webového rozhraní. Jsou zde k dispozici všechny stejné platební metody a pro výběr z aplikace platí stejné limity. Není nic jednoduššího.

Postup pro výběr peněz v mobilní aplikaci Tipsport

  1. Rozklikněte si svůj účet
  2. Klikněte na tlačítko “vybrat peníze”
  3. Zvolte metodu
  4. Zapište částku
  5. V případě prvního využití dané metody ji ověřte (zabere pár minut)
  6. Vyčkejte na připsání prostředků

Dostupné metody výběru u Tipsport

 

Minimální částka

Maximální částka

Doba zpracování

Osobně na pobočce

100 Kč

5000 Kč denně

okamžitě

Bankovní převod

1000 Kč

1 milion Kč

1–3 dny

Skrill

100 Kč

100 000 Kč

Do hodiny

Paysafecard

100 Kč

360 000 Kč

Do hodiny

PayPal

100 Kč

100 000 Kč

Do hodiny

Platební karty

10 Kč

10 000 Kč denně

Do hodiny

Podmínky a omezení pro výběr peněz u Tipsportu

Tipsport se snaží výběr peněz svým sázkařům co nejvíce zjednodušit. Nicméně musí dodržovat zákon, který byl vytvořen s ohledem na ochranu hráčů. Každá legální sázková kancelář tak musí dbát na následující pravidla.

Ověření herního účtu

Zákon o hazardních hrách stanovuje, že před výběrem finančních prostředků musíte svůj účet u Tipsportu ověřit. To můžete provést buď osobně na pobočce předložením občanského průkazu nebo online pomocí bankovní identity. Ověření herního účtu má za cíl vyloučit z hraní osoby nezletilé nebo takové, které mají záznam v rejstříku osob s problematickou sázkařskou historií.

Ověření platební metody

Součástí procesu vytvoření plnohodnotného účtu u Tipsportu (a každé jiné legální sázkové kanceláře) je ověření alespoň jedné platební metody. K tomu budete vyzváni už v procesu ověřování účtu. Platební metodu stačí ověřit jednu, aby byl účet zprovozněn, nicméně postupně si můžete přidat další.

Nastavení herních limitů

Zákon o hazardních hrách dále stanovuje, že si musíte nastavit limity v rámci sebeomezujících opatření. Sem patří povolený počet přihlášení za jeden den, nejvyšší možný vklad nebo sázka. Limity lze samozřejmě změnit, ale jejich změna se neprojeví hned, proto je doporučujeme nastavit co nejpečlivěji.

Vlastnictví bankovního účtu

Ačkoliv pro výběr peněz můžete využívat i pobočky nebo předplacené karty typu Paysafecard, zákon sázkovým kancelářím ukládá ověřit vlastnictví bankovního účtu. Ten musí být napsán na jméno registrovaného hráče. Nemůžete tedy vybrat peníze například na účet manželky, vždy je musíte vybírat na svůj vlastní účet. Systém nelze obejít, protože bankovní účet je přiřazen k unikátnímu rodnému číslu, které jste při registraci zadali.

Možné problémy s výběrem peněz u Tipsportu

Příliš dlouho čekám na peníze

V případě výběru finančních prostředků online doporučujeme hlídat si čas, kdy podáte žádost o výběr peněz. Tipsport platby uskutečňuje zpravidla dvakrát denně, v 10:00 a v 14:00. Pokud tedy požádáte o výběr před desátou, dostanete většinou peníze na účet ještě ten den. Pokud to stihnete do dvou, následující den dopoledne. Po druhé hodině už očekávejte peníze druhý den večer či výjimečně později. Máte-li účet u České Spořitelny, kde má peníze uloženy samotná sázkovka, tak také v případě žádosti o výplatu do 14:00, dostáváte většinou peníze ten samý den.

Nemůžu vybrat celou částku

Zde mohou hrát roli dvě okolnosti. Buď žádáte o příliš vysokou částku vzhledem k dané platební metodě (každá metoda má svůj horní limit, viz naše tabulka). Nebo žádáte příliš brzy. Pokud totiž o výhru žádáte ihned po vyhodnoceném zápase, částka je ještě blokována pro případ reklamace tiketu nebo jeho přehodnocení.

Zkontrolujte si stav účtu

Pokud si nejste jisti, jak na tom vaše žádost o výběr je, protože vám například v kritické chvíli spadl doma internet, vždycky najdete veškeré informace o výběrech uskutečněných i probíhajících v sekci Historie transakcí v rámci svého hráčského účtu.

Limity výběru u online metod

Každá metoda výběru v našem seznamu má minimální a maximální limit výběru. Částku můžete rozdělit do jednotlivých platebních metod, pokud chcete vybrat víc než, kolik daná metoda umožňuje. Minimální limity se pohybují mezi 10 Kč a 1000 Kč a maximální začínají na 100 000 Kč (Skrill, PayPal) a končí na 1 milionu Kč v případě převodu na bankovní účet.

Limit výběru na pobočce

Výběr na pobočce omezuje zákon o hazardních hrách. Na pobočce tedy můžete vybrat maximálně 5000 Kč za den.

Podpora je tu pro vás

Zákaznická podpora Tipsportu patří k těm nejlepším, protože je hráčům k dispozici formou telefonní linky od 8:00 do 2:00. I poté ovšem funguje online chat a e-mail, na který podpora odpovídá rychle. Máte-li tedy jakékoliv problémy s výplatou, neváhejte podporu kontaktovat.

author photo
Barbora Jiřincová

Redaktorka Barbora Jiřincová se už 3 roky věnuje psaní článků pro recenzní portály a hodnocení různých služeb a platforem. Jejím hlavním mottem je poskytnout čtenářům co nejpodrobnější informace, a přitom je textem neunudit. Zaměřuje se na články se sportovní tematikou, protože ke sportu má celý život blízko. Nejvíc ji to vždy táhlo k fotbalu, zimním sportům nebo dostihům.

Zobrazit publikace od Barbora Jiřincová

Číst dál

Tipsport kontrola tiketu – Březen 2024
Tipsport kontrola tiketu – Březen 2024
Každý sázkař chce co nejdříve znát výsledky svých tipů. Děláme to pro to napětí a příjemné chvění před skončením zápasu, pro ten adrenalin. Ale nechceme ho
Číst dál
k Barbora Jiřincová
296
Tipsport mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Tipsport mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Přečtěte si naši recenzi Tipsport mobilní aplikace pro Android, kterou lze stáhnout ve formátu APK.
Číst dál
k Barbora Jiřincová
611
Daň z výhry ze sázek a v loterii 2024
Daň z výhry ze sázek a v loterii 2024
Jak se daní se výhry ze sázek a v loterii
Číst dál
k Barbora Jiřincová
2804