Tipsport výsledky kontrola tiketu

Tipsport kontrola tiketu – Březen 2024

Každý sázkař chce co nejdříve znát výsledky svých tipů. Děláme to pro to napětí a příjemné chvění před skončením zápasu, pro ten adrenalin. Ale nechceme ho zase moc, jakmile zápas skončí, chceme vědět, zda jsme vyhráli a kolik. A co nejlépe hned. Proto sázkové kanceláře nabízejí spoustu možností, jak co nejrychleji ověřit tiket. Samozřejmě můžete zajít na pobočku, Tipsport jich má po republice desítky a nabízejí příjemné herní prostředí. Můžete zde rovnou vsadit, posedět, sledovat utkání spolu s ostatními hráči na jedné z mnoha obrazovek a hned po skončení zápasu tiket u obsluhy vyhodnotit, peníze vybrat a třeba rovnou vsadit. Zábava na hodiny.

Ale online hraní přináší sázení do našich obýváků, dopravních prostředků, pracovních kantýn a kanceláří. Proto samozřejmě také tady můžete bez problému zkontrolovat svůj vsazený tiket. Ať už jste své tipy uzavřeli na pobočce nebo online pomocí webu či mobilní aplikace Tipsport, stačí vám zařízení připojené na internet a výsledky budete znát hned. Způsobů je několik. 

Jak zkontrolovat tiket u Tipsportu online bez přihlášení

Kontrola tiketu je nejrychlejší a nejsnadnější online. Stačí jakékoliv zařízení připojené k internetu, protože nemusíte být ani přihlášeni. Můžete si tak tiket zkontrolovat kdekoliv, klidně v kamarádově mobilu nebo na pracovním počítači. Je to jedno, citlivé údaje nikam nezadáváte. Stačí zadat číslo tiketu na příslušné místo:

Postup kontroly tiketu bez přihlášení:

  1. Jděte na webové stránky společnosti Tipsport
  2. V pravém horním rohu klikněte na ikonku kontroly tiketu
  3. Do příslušného pole zadejte číslo tiketu a verifikační kód a klikněte na „najít tiket”

Jak zkontrolovat tiket u Tipsportu online s přihlášením

Pokud máte u Tipsportu založen účet, přihlášení je nejjednodušší způsob, jak si udržet přehled o všech vsazených tiketech. Ty se totiž neustále zobrazují ve vašem hráčském účtu.

Postup kontroly tiketu s přihlášením:

  1. Klikněte na ikonku tiketů
  2. Zobrazí se vám přehled tiketů, kde si je můžete filtrovat a prohlédnout

V přehledu tiketů po přihlášení uvidíte nejen své aktuální, ale i své minulé tikety. Můžete je tak vyhodnocovat a analyzovat. Peníze si samozřejmě můžete vybrat i na pobočce, ale finance z výherních tiketů se vám automaticky přičtou na hráčský účet. Jakmile dosáhnete minimální částky pro výběr zvolenou metodou, jednoduše si je vyberete nebo je na účtu necháte a použijete na další sázky.

Tipsport kontrola tiketu na pobočce

Sázková kancelář Tipsport má obrovskou síť poboček, ve které můžete tikety zkontrolovat. Obsluze tiket předložíte a oni vám okamžitě řeknou, jak si stojíte. Pokud se vejdete do zákonem stanoveného denního limitu pro výběr financí na pobočce (5000 Kč), můžete si výhru ihned vybrat a třeba rovnou znovu vsadit.

Kontrola tiketu v aplikaci iTipsport.cz

Tipsport má pro své hráče skvělou mobilní aplikaci. Tu mohou využít uživatelé s operačním systémem Android i iOS. Mobilním aplikacím sázkových kanceláří se průběžně věnujeme, přinášejí totiž celou hráčskou zábavu do vašeho mobilu a všechno optimalizují přesně na míru vašemu zařízení. Samozřejmě si pomocí aplikace můžete také zkontrolovat tikety. A dobrá zpráva je, že nemusíte být nutně ani přihlášeni.

Postup kontroly tiketu v aplikaci iTipsport s přihlášením:

Stejně jako v online webovém prostředí, také v aplikaci můžete snadno a rychle kontrolovat všechny své vsazené tikety. Právě neustálý přehled o všech vašich sázkách na dosah prstů patří k největším výhodám aplikace vůbec.

  1. Přihlaste se do aplikace
  2. Rozbalte ikonku tiketů
  3. Zobrazí se vám přehled všech tiketů

Stejně jako na webu, také v aplikaci můžete své tikety přehledně filtrovat, prohlížet a analyzovat. Vidíte zde ty vyhodnocené i ty nevyhodnocené včetně LIVE tiketů. Pokud máte vsazenou i loterii, své sázky najdete hned vedle tiketů. Výhry si nemusíte vybírat hned, jako u všech online sázek se vám automaticky přičtou na hráčský účet, kde jsou k dispozici na další sázky, nebo k výběru. Vybrat si je můžete hned, jakmile u dané platební metody splníte minimální obnos pro výběr prostředků.

Postup kontroly tiketu v aplikaci iTipsport bez přihlášení:

Aplikace Tipsport bohužel neumožňuje kontrolovat tikety skenováním jako jiné sázkové kanceláře. Pokud tak chcete pomocí mobilního telefonu kontrolovat tikety vsazené na pobočce, přejděte na webové stránky a postupujte podle našeho návodu. Jelikož mobilní rozhraní webu Tipsport funguje skvěle i na starších telefonech, vyhodnocení tiketu bude i takto velmi rychlé.

author photo
Barbora Jiřincová

Redaktorka Barbora Jiřincová se už 3 roky věnuje psaní článků pro recenzní portály a hodnocení různých služeb a platforem. Jejím hlavním mottem je poskytnout čtenářům co nejpodrobnější informace, a přitom je textem neunudit. Zaměřuje se na články se sportovní tematikou, protože ke sportu má celý život blízko. Nejvíc ji to vždy táhlo k fotbalu, zimním sportům nebo dostihům.

Zobrazit publikace od Barbora Jiřincová

Číst dál

Jak zrušit účet na Tipsportu 2024: zablokovaný účet
Jak zrušit účet na Tipsportu 2024: zablokovaný účet
Tipsport zrušení účtu v sázkové kanceláři
Číst dál
k Barbora Jiřincová
988
Tipsport mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Tipsport mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Přečtěte si naši recenzi Tipsport mobilní aplikace pro Android, kterou lze stáhnout ve formátu APK.
Číst dál
k Barbora Jiřincová
616
Hokejový tým má nový dres a nového sponzora - Betano
Hokejový tým má nový dres a nového sponzora - Betano
Taky vám na dresech českého národního hokejového týmu chyběl státní znak?
Číst dál
k Barbora Jiřincová
453