Tipsport zrušení účtu v sázkové kanceláři

Jak zrušit účet na Tipsportu 2024: zablokovaný účet

Tipsport zrušení účtu v sázkové kanceláři

Zrušení uživatelského konta u sázkové kanceláře Tipsport je snadné, rychlé a bezbolestné. Musíte jen vyplnit a odeslat na správnou adresu společnosti písemnou výpověď v souladu s herním plánem Tipsportu. Nejprve si je ale potřeba vše dobře rozmyslet, vedení uživatelského konta vás nic nestojí a v případě jeho zrušení můžete přijít o řadu benefitů.

Jak zrušit účet u Tipsportu písemnou výpovědí? 

V písemné žádosti o zrušení vašeho uživatelského konta u Tipsportu nemusíte udávat důvod. Formulář si můžete stáhnout na webových stránkách společnosti přes odkaz tipsport.cz/napoveda v důležitých dokumentech nebo vyzvednout na jakékoliv pobočce Tipsportu.

V případě kladné hodnoty zůstatku peněžních prostředků na vašem uživatelském kontě je Tipsport povinen v souladu se Všeobecnými podmínkami elektronického sázení vám vyplatit veškerý zůstatek na deaktivovaném účtu.

Pokud je na vašem uživatelském kontě minusová hodnota, musíte jí nejprve dorovnat. Až pak může být vaše herní konto zrušeno.

Potvrzení o zrušení vašeho účtu vám Tipsport pošle na email do 10 dnů.

Vzor žádosti o zrušení účtu u Tipsportu písemnou formou

Do písemné žádosti o zrušení vašeho uživatelského konta u Tipsportu je třeba v kolonce identifikace žadatele vyplnit své jméno, příjmení, uživatelské jméno v internetové aplikaci, datum narození nebo rodné číslo, adresu trvalého pobytu, email a telefonický kontakt. Musíte si také zvolit jednu ze tří variant vyplacení případného zůstatku peněžních prostředků na vašem zrušeném účtu.

Potom už jen stačí písemnou žádost o deaktivaci svého uživatelského konta poslat na adresu centrály společnosti Tipsport.net a.s., Politických vězňů 156, 266 01 Beroun.

Další možností je poslat naskenovanou žádost o zrušení účtu elektronicky na emailovou adresu společnosti V poznámce žádosti o zrušení uživatelského konta můžete případně připsat doplňující požadavky uživatele.

author photo
Barbora Jiřincová

Redaktorka Barbora Jiřincová se už 3 roky věnuje psaní článků pro recenzní portály a hodnocení různých služeb a platforem. Jejím hlavním mottem je poskytnout čtenářům co nejpodrobnější informace, a přitom je textem neunudit. Zaměřuje se na články se sportovní tematikou, protože ke sportu má celý život blízko. Nejvíc ji to vždy táhlo k fotbalu, zimním sportům nebo dostihům.

Zobrazit publikace od Barbora Jiřincová

Číst dál

Fortuna mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Fortuna mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Pokud rádi sázíte, určitě chcete mít přístup ke svému hráčskému účtu i z mobilu. Většina sázkových kanceláří nabízí pro své hráče vstřícné mobilní rozhran
Číst dál
k Barbora Jiřincová
312
Tipsport mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Tipsport mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Přečtěte si naši recenzi Tipsport mobilní aplikace pro Android, kterou lze stáhnout ve formátu APK.
Číst dál
k Barbora Jiřincová
334
Kaizen Gaming: Betano se stalo oficiálním sponzorem CONMEBOL Copa America™️ 2024
Kaizen Gaming: Betano se stalo oficiálním sponzorem CONMEBOL Copa America™️ 2024
Společnost Kaizen Gaming, jedna z největších světových GameTech společností , se stává oficiálním partnerem CONMEBOL, Confederación Sudamericana de Fútbol, čímž
Číst dál
k Barbora Jiřincová
225