Fortuna výsledky kontrola tiketu

Fortuna kontrola tiketu – Březen 2024

Každý vášnivý sázkař chce znát výsledky svých tipů co nejdřív. Nejraději hned a tady. Pokud sázíte na pobočce sázkové kanceláře Fortuna, můžete sportovní události sledovat na místě s ostatními sázkaři a výsledky se dozvíte v přímém přenosu. Na pobočce také okamžitě zjistíte u obsluhy, zda a kolik jste vyhráli.

Stejně tak znáte výsledky hned, pokud sledujete zápasy v aplikaci nebo na webu v živém streamu. Ovšem, zda a kolik jste vyhráli, nemusí být okamžitě jasné. Tady přichází ke slovu kontrola tiketu. Online sázení má tu výhodu, že se výsledky svých tipů dozvíte v mžiku, ať jste kdekoliv, stačí připojení k internetu. V aplikaci nebo ve webovém rozhraní můžete kontrolovat nejen tikety vsazené online, ale také ty vsazené na pobočce. Ukážeme vám jak na to.

Jak zkontrolovat tiket u Fortuny online bez přihlášení

Nejrychlejší způsob, jak zjistit, kolik jste vyhráli, je zkontrolovat tiket online. To můžete udělat na webu sázkové kanceláře Fortuna a nemusíte být ani přihlášeni. Stačí zadat číslo tiketu na příslušné místo:

Postup kontroly tiketu bez přihlášení:

  1. Jděte na webové stránky společnosti Fortuna
  2. V pravém horním rohu klikněte na ikonku kontroly tiketu
  3. Do příslušného pole zadejte číslo tiketu a verifikační kód a klikněte na „zkontroluj”
  4. Peníze si vyberete na pobočce (u pobočkového tiketu)

Jak zkontrolovat tiket u Fortuny online s přihlášením

Pokud máte u Fortuny založen účet, jednoduše se přihlaste. Ve svém účtu máte totiž neustálý přehled o všech vsazených tiketech. Můžete si je i snadno filtrovat podle toho, zda chcete vidět jen ty výherní, uzavřené nebo ještě neuzavřené.

Postup kontroly tiketu s přihlášením:

  1. Otevřete kolonku „můj účet”
  2. Zde si najděte podkategorii „historie sázek
  3. Zde se vám automaticky rozbalí seznam „přehled tiketů
  4. Peníze vám automaticky přistanou na hráčském účtu, vybrat si je můžete obvyklým způsobem

Fortuna kontrola tiketu na pobočce

Tikety si samozřejmě můžete zkontrolovat také na některé ze široké sítě poboček sázkové kanceláře Fortuna. Stačí, když obsluze na přepážce předložíte tiket, a hned zjistíte, zda je výherní. Případnou výhru vám obsluha ihned vyplatí. Platí zde ovšem zákonem daný limit na výběr finančních prostředků – 5000 Kč na den.

Kontrola tiketu v aplikaci iFortuna.cz

Tiket si samozřejmě můžete zkontrolovat také v mobilní aplikaci Fortuna. S přihlášením je to nejsnadnější. Stejně jako na webu sázkové kanceláře Fortuna, také v aplikaci si snadno ve svém hráčském účtu otevřete přehled všech svých vsazených tiketů. Mobilní aplikace je zdarma ke stažení pro mobilní telefony s operačním systémem Android i iOS.

Postup kontroly tiketu v aplikaci iFortuna s přihlášením:

V aplikaci můžete po přihlášení kontrolovat všechny své tikety. Výhodou je, pokud máte v aplikaci nastavené přihlašování pomocí otisků prstů, je to pak velmi rychlé. Samozřejmě také můžete být ve svém mobilu přihlášeni do hráčského účtu neustále. Nemusíte se znovu pokaždé přihlašovat a vše víte hned. V takovém případě ale doporučujeme zabezpečit proti nechtěnému vniknutí mobilní telefon. Přeci jen máte často na svém hráčském účtu vysoké finanční částky a nechcete, aby se k nim někdo v případě odcizení nebo ztráty mobilu dostal.

  1.   Přihlaste se do aplikace
  2. Rozbalte ikonku „můj účet”
  3. Zobrazí se vám přehled všech tiketů

U online sázek nemusíte peníze z výherních tiketů nijak vybírat. Automaticky se vám přičtou na hráčský účet. Odsud si finance vyberete jednou z platebních metod, kterou máte na účtu aktivní, nebo můžete také v tomto případě navštívit pobočku.

Postup kontroly tiketu v aplikaci iFortuna bez přihlášení:

Tikety vsazené na pobočce si můžete zkontrolovat i v aplikaci bez přihlášení naskenováním.

  1. V aplikaci zvolte možnost „skenovat tiket
  2. Tiket můžete buď naskenovat fotoaparátem mobilu nebo opsat jeho číslo do příslušného rámečku
  3. Peníze, které jste vyhráli, si můžete vybrat na pobočce
author photo
Barbora Jiřincová

Redaktorka Barbora Jiřincová se už 3 roky věnuje psaní článků pro recenzní portály a hodnocení různých služeb a platforem. Jejím hlavním mottem je poskytnout čtenářům co nejpodrobnější informace, a přitom je textem neunudit. Zaměřuje se na články se sportovní tematikou, protože ke sportu má celý život blízko. Nejvíc ji to vždy táhlo k fotbalu, zimním sportům nebo dostihům.

Zobrazit publikace od Barbora Jiřincová

Číst dál

Daň z výhry ze sázek a v loterii 2024
Daň z výhry ze sázek a v loterii 2024
Jak se daní se výhry ze sázek a v loterii
Číst dál
k Barbora Jiřincová
2552
Hokejový tým má nový dres a nového sponzora - Betano
Hokejový tým má nový dres a nového sponzora - Betano
Taky vám na dresech českého národního hokejového týmu chyběl státní znak?
Číst dál
k Barbora Jiřincová
385
Fortuna mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Fortuna mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Pokud rádi sázíte, určitě chcete mít přístup ke svému hráčskému účtu i z mobilu. Většina sázkových kanceláří nabízí pro své hráče vstřícné mobilní rozhran
Číst dál
k Barbora Jiřincová
338