Chance výsledky kontrola tiketu

Chance kontrola tiketu

Vsadili jste si u sázkové kanceláře Chance a chcete si ověřit, že zda je váš tiket výherní? Není nic jednoduššího než využít Chance kontrolu tiketu. Je to snadné jako facka, sáma výsledky svých tiketů na Chance hledám. Připravila jsem pro vás proto průvodce, jak na kontrolu výsledků sportovních utkání v Chance sázkové kanceláři. 

Jak zkontrolovat tiket v Chance online bez přihlášení 

Sázková kancelář Chance vám umožňuje zkontrolovat tiket i bez předešlé registrace nebo bez přihlášení. Můžete tak během chvilky zjistit, zda je váš tiket výherní. Z vlastní zkušenosti vím, že kontrola tiketu zabere sotva pár vteřin. Abyste věděli, jak na kontrolu tiketu, připravila jsem pro vás jednoduchý návod. 

  1. Navštivte webové stránky Chance.cz.
  2. Přejděte na podstránku chance.cz/kontrola-tiketu.
  3. Do políčka “Kontrolní číslo” vypište své číslo tiketu.
  4. Do políčka “Číslo pobočky” vypište číslo své pobočky. 
  5. Klikněte na oranžové tlačítko “Najít tiket”.
  6. Úspěšně jste zkontrolovali váš tiket! 

Chance kontrola tiketu

Výhodou tohoto postupu je, že se nemusíte registrovat ani přihlašovat. Sáma takto své tikety vyhodnocuji a kontroluji. Vše je otázka několika málo vteřin a za ten sladký pocit, kdy zjistíte, že je váš tiket výherní, je k nezaplacení. 

Jak zkontrolovat tiket v Chance online s přihlášením 

V případě, že dáváte přednost spíše online sázení, máte kontrolu vašeho tiketu jednoduchou. Sáma kombinuju sázky na pobočce a sázky online. Na základě svých zkušeností jsem pro vás připravila jednoduchý návod, jak snadno zkontrolovat Chance tiket, který jste vsadili online. 

  1. Přejeďte na stránku Chance.cz a přihlaste se.
  2. Najeďte myší na váš účet a vyberte ze seznamu “Tikety”.
  3. V tiketech najděte ten, který chcete zkontrolovat.
  4. V případě výhry se vám peníze již připsaly na herní konto. 

Pokud také kombinujete sázky na pobočce s online tikety, můžete v rámci svého přihlášení zkontrolovat také váš tiket z pobočky. I když jste přihlášeni, můžete postupovat stejně jako v návodu výše. Je totiž úplně stejný. 

Online kontrola tiketu

Kontrola tiketu v aplikace Chance.cz 

Mobilní aplikace dnes vládnou světu. Sázková kancelář Chance tak pro své uživatele jednu připravila. Aplikace plně nahrazuje webové rozhrání online sázkové kanceláře. Také prostřednictvím mobilní aplikace můžete kontrolovat své vsazené tikety. Celý postup je velmi jednoduchý, na základě svých zkušeností jsem pro vás připravila návod, krok za krokem. 

  1. Otevřete si mobilní aplikaci Chance a přihlaste se ke svému účtu.
  2. V pravém horním rohu klikněte na “Tikety”.
  3. Ze seznamu si otevřete tiket, který chcete zkontrolovat. 

Aplikace Chance.cz

Přes mobilní aplikaci je pak velmi jednoduché spravovat své tikety nebo podávat sázky. Pokud hodně času trávíte na cestách nebo mimo domov, rozhodně vám doporučuji si aplikaci Chance stáhnout. Usnadní vám používání rozhraní Chance i kontrolu vašich online tiketů. 

V případě, že se rozhodnete vsadit svůj tiket na pobočce Chance a zároveň jej spárujete se svým hráčským účtem, může být kontrola takového tiketu v aplikaci velmi jednoduchá. Také pro tento případ jsem pro vás sepsala přehledný návod, jak zkontrolovat tiket z pobočky v aplikaci Chance. 

  1. Otevřete si mobilní aplikaci Chance a přihlaste se ke svému účtu.
  2. V levém horním rohu klikněte na tři pruhy.
  3. Vyberte položku “Pobočky”.
  4. V pravém rohu pak vyberte “Kódy tiketů”.
  5. Pod touto záložkou najdete všechny tikety, vsazené na pobočce pod vaším hráčským účtem.
  6. Zkontrolujte, zda je váš tiket výherní. 

Mobilní aplikace

Závěrem

Sázková kancelář Chance umožňuje svým uživatelům sázet jak online, tak na pobočkách. Sáma jsem vyzkoušela všechny metody, které jsem pro vás popsala, takže návody jsou přesné a aktuální. Ještě doplním, že tiket vsazený na pobočce můžete na pobočce také ověřit. Stačí pouze přijít do sázkové kanceláře Chance a u okénka si tiket nechat zkontrolovat.

author photo
Barbora Jiřincová

Redaktorka Barbora Jiřincová se už 3 roky věnuje psaní článků pro recenzní portály a hodnocení různých služeb a platforem. Jejím hlavním mottem je poskytnout čtenářům co nejpodrobnější informace, a přitom je textem neunudit. Zaměřuje se na články se sportovní tematikou, protože ke sportu má celý život blízko. Nejvíc ji to vždy táhlo k fotbalu, zimním sportům nebo dostihům.

Zobrazit publikace od Barbora Jiřincová

Číst dál

TOP 10 nejobtížnějších sportů na světě
TOP 10 nejobtížnějších sportů na světě
Každý sport je fyzicky náročný. Když se ale ptáme, který je nejnáročnější, tak musíme brát v potaz různé stránky fyzického výkonu. Některé sporty kladou větší
Číst dál
k Barbora Jiřincová
1852
Fortuna kontrola tiketu
Fortuna kontrola tiketu
Každý vášnivý sázkař chce znát výsledky svých tipů co nejdřív. Nejraději hned a tady. Pokud sázíte na pobočce sázkové kanceláře Fortuna, můžete sportovní
Číst dál
k Barbora Jiřincová
243
Chance mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Chance mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Chance mobilní aplikace pro Android a pro iOS nabízí hráčům a sázejícím všechno, co webové rozhraní a něco navíc. Pokud tedy sázíte z mobilu, určitě si
Číst dál
k Barbora Jiřincová
325