Fortuna mobilní aplikace pro Android a iOS

Fortuna mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS

Pokud rádi sázíte, určitě chcete mít přístup ke svému hráčskému účtu i z mobilu. Většina sázkových kanceláří nabízí pro své hráče vstřícné mobilní rozhraní svého webu. Ovšem mobilní aplikace má své výhody. Obrazovka je lépe přizpůsobena vašemu telefonu, všechno běží rychleji a uchováváte si plnou vládu nad notifikacemi, které dostáváte. Proto také mnoho sázkovek i online casin vyvíjí přístupné mobilní aplikace pro Android i iOS. Jednou z nich je společnost Fortuna, jejíž mobilní aplikace funguje skvěle a snadno se instaluje.

V mobilní aplikaci Fortuna najdete všechno, na co jste zvyklí, sázkové příležitosti, přehled o účtu, chat i TV v mobilu. Snadno se instaluje a Fortuna pro své hráče připravila podrobný návod. Mimo to také v mobilu můžete skrz online chat komunikovat s podporou a vyřešit problémy nebo si projít sekci nápovědy. Přečtěte si naši podrobnou recenzi.

fortuna mobilni aplikace

Jak nainstalovat mobilní aplikaci Fortuna pro Android (APK) 

Pokud vlastníte mobilní telefon s operačním systémem Android, můžete si aplikaci stáhnout a nainstalovat přímo z Google Play, ale hůře se v obchodě hledá. Nejjednodušší je tedy vyfotit si na webu Fortuny QR kód, který vás odkáže na konkrétní aplikaci.

  1. Jděte na tento odkaz.
  2. Zvolte na obrázku tlačítko „Google Play.”
  3. Vyfoťte QR kód, který se vám vygeneruje.
  4. Nainstalujte aplikaci.

🤳Fortuna aplikace

Stáhnout appku

💰Cena aplikace (apk)

Zdarma

🖥️Mobilní web

https://gm.ifortuna.cz/

👌Kurzové sázky v mobilu

ANO

📺TV Fortuna v mobilu

ANO

🎰Fortuna casino v mobilu

ANO (v samostatné aplikaci)

🤑Fortuna bonus

6000 Кč

Jak nainstalovat aplikaci Fortuna pro iOS

  1. Jděte na tento odkaz.
  2. Zvolte na obrázku tlačítko „App Store.”
  3. Vyfoťte QR kód, který se vám vygeneruje.
  4. Nainstalujte aplikaci.

Funkce a prvky v mobilní aplikaci Fortuna

Mobilní aplikace Fortuna nabízí všechno, na co jste zvyklí při sázení v počítači. Najdete zde obrovské množství sázek, možnosti jejich kombinace, LIVE sázky, analýzy, kterými se můžete inspirovat, nebo diskuzi. Díky aplikaci se komunita sázkařů přesune do vaší kapsy. Největší vychytávkou appky oproti webovému rozhraní jsou samozřejmě notifikace, které můžete vypnout nebo nastavit tak, aby vás telefon upozornil jen na to, co vás skutečně zajímá. Přes aplikaci můžete také vkládat finanční prostředky a sledovat všechny živé přenosy, které Fortuna registrovaným hráčům nabízí. Aplikace Fortuna je určena pouze pro kurzové sázky. Pokud chcete hrát v online casinu, musíte si pro to stáhnout druhou aplikaci, která je ovšem také skvělá.

Jakmile zapnete aplikaci poprvé, nápověda vás na několika obrazovkách provede všemi jejími funkcemi. Hlavní obrazovka je přehledná, při vsazení tiketu postupujete stejně jako na počítači, vše je v podstatě na několik kliknutí. Pro urychlení celého procesu můžete využít funkci „rychlosázka.” Ta platí vždy pouze pro jednu příležitost a dostanete se k ní snadným podržením prstu na sázkové příležitosti. Někoho může otravovat poměrně časté aktualizování aplikace, ale jde především o bezpečnostní updaty. Aplikace se aktualizuje stejně jako všechny ostatní v obchodě Google Play nebo iOS. Každá aktualizace systém vylepšuje, zvyšuje jeho bezpečnost a někdy přidává nové prvky nebo mírně mění vzhled. Aplikaci si také můžete přepnout do tmavého režimu a šetřit tak svoje oči.

Fortuna TV

Základní funkce mobilní aplikace Fortuna:

  • Sázky na příležitosti (sólo, aku, kombi)
  • Statistiky a tabulky
  • Analýzy a chat
  • Diskuzní fórum
  • Fortuna TV
  • Živé sázení
  • Vklady a výběry
  • Cashout
  • Přehled o vsazených tiketech
  • Přehled o hráčském účtu
  • Push notifikace k událostem ve sledovaných utkáních
  • Přihlášení pomocí otisku prstu
  • Tmavý režim
  • Všechny informace o bonusech v aplikaci
  • Soutěže a turnaje dostupné i v aplikaci

Mobilní rozhraní webu Fortuna

Pokud si z nějakého důvodu nechcete instalovat aplikaci, můžete hrát z mobilu v běžném webovém rozhraní, které je přizpůsobené pro mobilní zařízení, pro telefony a tablety. Důvodů, proč si aplikaci neinstalovat může být víc. Jednak majitelé BlackBerry, Windows Phone nebo hodně starých verzí Androidu aplikaci nainstalovat nemohou, někdo může řešit nedostatek místa v interním uložišti nebo mít zakázáno instalaci aplikací do služebního telefonu. Buď, jak buď, také tito uživatelé si z mobilu v pohodě zahrají, protože mobilní rozhraní obsahuje všechno jako to webové, oproti aplikaci chybí pouze pohodlně nastavitelné notifikace nebo odemykání pomocí otisku prstu.

Výhody mobilní aplikace Fortuna

Kdo hraje často, tak určitě mobilní aplikaci Fortuna využije. Běží rychleji než webové rozhraní, vše je pohodlné a nemusíte se neustále znovu přihlašovat. Přihlášení je navíc bezpečné, pokud máte v mobilu nastavenou čtečku otisku prstů, můžete využít právě tuto možnost a vyhnout se neustálému zadávání hesla. Jelikož aplikace má přístup k vašemu účtu, využití čtečky otisků ještě zvyšuje její bezpečnost, a to je dobře. Další výhodou jsou notifikace, které vás upozorní na to, co chcete sledovat, bez nutnosti neustále mobil vyndávat z kapsy a nervózně kontrolovat. Můžete si nastavit notifikace také na události v zápase, který sledujete, a mít tak přehled o dění na hřišti, i když večeříte s přítelkyní.

fortuna sport

Výhody mobilní aplikace Fortuna

  • Nastavitelné notifikace
  • Svižné prostředí
  • Bezpečné přihlášení pomocí otisku prstu
  • Příjemný tmavý režim
  • Všechny funkce jako v prohlížeči

Nevýhody mobilní aplikace Fortuna

Hlavní nevýhodou mobilní aplikace je to, že není dostupná pro všechny. Majitelé velmi starých Androidů nebo méně častých operačních systémů, jako jsou BlackBerry nebo Windows Phone, mají smůlu. Pro ty je připravené mobilní webové rozhraní. Někomu může vadit, že aplikaci vůbec musí instalovat a zabírá nějaké místo, pokud tedy sázíte jen občas, třeba raději paměť v telefonu ušetříte na jiné aplikace. Jistou nevýhodou jsou i notifikace, které jsou v defaultním nastavení zapnuté a musíte si je sami nastavit. Dále musíte myslet na to, že si je chcete vypnout, pokud si plánujete svůj oblíbený sport pustit ze záznamu a nechcete, aby vám telefon prozradil výsledek.

Nejčastější dotazy

author photo
Barbora Jiřincová

Redaktorka Barbora Jiřincová se už 3 roky věnuje psaní článků pro recenzní portály a hodnocení různých služeb a platforem. Jejím hlavním mottem je poskytnout čtenářům co nejpodrobnější informace, a přitom je textem neunudit. Zaměřuje se na články se sportovní tematikou, protože ke sportu má celý život blízko. Nejvíc ji to vždy táhlo k fotbalu, zimním sportům nebo dostihům.

Zobrazit publikace od Barbora Jiřincová

Číst dál

Tipsport mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Tipsport mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Přečtěte si naši recenzi Tipsport mobilní aplikace pro Android, kterou lze stáhnout ve formátu APK.
Číst dál
k Barbora Jiřincová
613
10 nejlepších středních útočníků na světě
10 nejlepších středních útočníků na světě
Top 10 nejlepších útočníků na světě 2024
Číst dál
k Barbora Jiřincová
1113
Kaizen Gaming: Betano se stalo oficiálním sponzorem CONMEBOL Copa America™️ 2024
Kaizen Gaming: Betano se stalo oficiálním sponzorem CONMEBOL Copa America™️ 2024
Společnost Kaizen Gaming, jedna z největších světových GameTech společností , se stává oficiálním partnerem CONMEBOL, Confederación Sudamericana de Fútbol, čímž
Číst dál
k Barbora Jiřincová
318