Betano výběr peněz – platební metody a výplaty

Jak vybrat peníze z Betano? Jak dlouho trvá výběr na kartu?

Betano nabízí všechny možné moderní metody výběru, chybí pouze PayPal a Google Pay. Narozdíl od některých jiných sázkovek si nemůžete vybrat peníze na pobočce, kde vás ale stejně omezoval zákon horním limitem 5000 Kč. Výběr peněz je snadný, stačí vám k tomu ověřený a plnohodnotný hráčský účet a ověřená platební metoda, kterou chcete použít. Výběr je rychlý, kromě platební karty, kde se může výplata trochu protáhnout, máte většinou peníze do 24 hodin, pokud žádáte v pracovní den.

Jak vybrat peníze z Betano na kartu?

Betano umožňuje také výběr peněz pomocí vaší platební karty. Peníze vám ovšem na kartu mohou přijít až za 2–5 pracovních dní. Limity zde jsou nastaveny 10 Kč pro minimální a 100 000 Kč pro maximální vybranou částku.

Postup při výběru peněz na kartu krok za krokem:

  1. Přihlaste se ke svému hráčskému účtu
  2. V pravém horním rohu klikněte na váš zůstatek a následně na „účet.”
  3. Na následující obrazovce klikněte na „výběr.”
  4. Vypište požadovanou částku (v rozmezí 10 a 100 000 Kč).
  5. Zvolte z metod platbu kartou (ověřte, pokud ji používáte poprvé).
  6. Vyčkejte na svou výplatu.

Betano: výběr peněz na bankovní účet

Betano nabízí kromě výběru pomocí platební karty také výběr na bankovní účet. Pokud použijete bankovní převod, spodní ani horní limit pro tuto metodu výběru vás omezovat nebude. Betano uvádí, že většinou máte peníze na svém účtu v průběhu jednoho pracovního dne, pokud máte účet v České republice. U převodu do zahraničních bank můžete čekat až 4 pracovní dny.

Pokud tedy na výběr spěcháte, zařiďte si jednu z internetových peněženek a pamatujte na to žádat o výplatu brzy ráno v pracovní dny.

Výběr peněz na bankovní účet krok za krokem:

  1. Přihlaste se ke svému hráčskému účtu.
  2. V pravém horním rohu klikněte na váš zůstatek a následně na „účet.”
  3. Na následující obrazovce klikněte na „výběr.”
  4. Vypište požadovanou částku.
  5. Zvolte z metod bankovní převod.
  6. Vyčkejte na svou výplatu.

Další platební metody:

Skrill: Pokud použijete internetovou peněženku Skrill, můžete vybrat částku od 100 Kč do 100 000 Kč. Peníze dostanete na svůj účet do 24 hodin.

Neteller: Když se rozhodnete pro službu Neteller, můžete ji využít pro výběr částky od 100 Kč do 100 000 Kč. Peníze dostanete na svůj účet do 24 hodin.

Paysafecard: Pomocí Paysafecard můžete vybrat částku od 100 Kč do 100 000 Kč. Peníze dostanete na svůj účet do 24 hodin.

Apple Pay: V rámci využití služby Apple Pay můžete vybrat minimální částku 10 Kč a maximální 100 000 Kč. Peníze máte na svém účtu v průběhu 1–4 dní.

Výběr z mobilní aplikace Betano

Z mobilní aplikace Betano můžete provádět veškeré transakce jako z webového rozhraní. Najdete zde stejné platební metody a omezují vás stejné limity. Vše vypadá podobně a budete se snadno orientovat.

Postup pro výběr peněz v mobilní aplikaci Betano

  1. Na horní liště rozklikněte ikonku „můj účet.”
  2. Na následující obrazovce klikněte na „výběr.”
  3. Vypište požadovanou částku.
  4. Zvolte jednu z metod (ověřte ji, pokud ji využíváte poprvé).
  5. Vyčkejte na svou výplatu.

Dostupné metody výběru u Betano

 

Minimální částka

Maximální částka

Doba zpracování

Bankovní převod

není

není

Do jednoho pracovního dne

Skrill

100 Kč

100 000 Kč

Do 24 hodin

Paysafecard

100 Kč

100 000 Kč

Do 24 hodin

Neteller

100 Kč

100 000 Kč

Do 24 hodin

Platební karty

10 Kč

10 000 Kč

2-5 pracovních dní

ApplePay

10 Kč

100 000 Kč

1-4 pracovní dny

Podmínky a omezení pro výběr peněz u Betano

Betano se snaží vycházet hráčům vstříc, obzvlášť v dnešní zrychlující se době. Nejvíce pravidel a omezení nastavuje zákon o hazardních hrách, na který musí dbát každá legální sázková kancelář, tedy i Betano.

Ověření herního účtu

Zákon o hazardních hrách stanovuje, že před výběrem finančních prostředků musíte svůj účet u Betano ověřit. Od 1. ledna 2024 už nemůžete využívat ani dočasné konto. Ověření proveďte online pomocí bankovní identity. Ověření herního účtu má za cíl vyloučit z hraní osoby nezletilé nebo takové, které mají záznam v rejstříku omezujícím hazardní hráče.

Ověření platební metody

Součástí procesu vytvoření plnohodnotného účtu u Betano (a každé jiné legální sázkové kanceláře) je ověření alespoň jedné platební metody. To musíte provést už v procesu ověřování účtu a dokončování registrace. Platební metodu stačí ověřit jednu, aby byl účet zprovozněn, nicméně postupně si můžete přidat další. Každou další metodu musíte před prvním použitím ověřit. Není to ale nijak zdlouhavý proces.

Nastavení herních limitů

Zákon o hazardních hrách dále stanovuje, že si musíte nastavit limity v rámci sebeomezujících opatření. Sem patří například povolený počet přihlášení za jeden den, nejvyšší možný vklad, sázka nebo počet sázek či spinů v případě online casin. Limity lze samozřejmě kdykoliv změnit, ale jejich změna se neprojeví hned, jinak by to ani nedávalo smysl.

Vlastnictví bankovního účtu

Ačkoliv pro výběr peněz můžete využívat i internetové peněženky nebo předplacené karty typu Paysafecard, zákon sázkovým kancelářím ukládá ověřit vlastnictví bankovního účtu. Ten musí být napsán na jméno registrovaného hráče. Nemůžete tedy vybrat peníze například na účet bratra, vždy je musíte vybírat na svůj vlastní účet, ani kdyby se jmenoval stejně. Systém nelze obejít, protože bankovní účet je přiřazen k rodnému číslu, které jste při registraci zadali.

Možné problémy s výběrem peněz u Betano

Příliš dlouho čekám na peníze

U výběru na bankovní účet nebo platební kartu můžete čekat i několik dní. Celý proces můžete urychlit tím, že budete žádost o výplatu zadávat v pracovní den dopoledne.

Nemůžu vybrat celou částku

Zde mohou hrát roli dvě okolnosti. Buď žádáte o příliš vysokou částku vzhledem k dané platební metodě (každá metoda má svůj horní limit, viz naše tabulka). Nebo žádáte příliš brzy. Pokud totiž o výhru žádáte ihned po vyhodnoceném zápase, částka je ještě blokována pro případ reklamace tiketu nebo jeho přehodnocení.

Zkontrolujte si stav účtu

Pokud si nejste jisti, jak na tom vaše žádost o výběr je, protože vám například v kritické chvíli spadl doma internet, vždycky najdete veškeré informace o výběrech uskutečněných i probíhajících v příslušné sekci v rámci svého hráčského účtu.

Limity výběru

Každá metoda v našem seznamu má minimální a maximální limit výběru. Částku můžete rozdělit do jednotlivých platebních metod, pokud chcete vybrat víc, než, kolik daná metoda umožňuje. Minimální limity se pohybují mezi 10 Kč a 100 Kč a maximální začínají na 10 000 Kč (Platební karta). V případě výběru na bankovní účet vás ovšem žádný spodní ani horní limit neomezuje.

Podpora je tu pro vás

Zákaznická podpora u Betano funguje buď formou online chatu nebo telefonní linky. Hráči jsou vyzváni, aby nejprve zkontrolovali, zda někdo jiný už jejich dotaz nepoložil, a pro začátek zamířili na Help Desk, tedy stránky s nápovědou. Databáze Help Centra je velmi obsáhlá a můžete jednoduše zadat dotaz a algoritmus pro vás vyhledá všechny relevantní odpovědi. Pokud svou odpověď nenajdete, máte možnost přejít do online chatu, který funguje od 10:00 do 0:00. Telefonní linka je pak v provozu od 9:00 do 17:00. Narazíte-li tedy jakýkoliv problém s výběrem peněz, využijte zákaznickou podporu.

author photo
Barbora Jiřincová

Redaktorka Barbora Jiřincová se už 3 roky věnuje psaní článků pro recenzní portály a hodnocení různých služeb a platforem. Jejím hlavním mottem je poskytnout čtenářům co nejpodrobnější informace, a přitom je textem neunudit. Zaměřuje se na články se sportovní tematikou, protože ke sportu má celý život blízko. Nejvíc ji to vždy táhlo k fotbalu, zimním sportům nebo dostihům.

Zobrazit publikace od Barbora Jiřincová

Číst dál

Betano mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Betano mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Kdo rád hraje nebo sází, sází často z mobilu. Přihazujeme cestou do práce, svůj oblíbený západ sledujeme z gauče s mobilem v ruce a na fóru diskutujeme v
Číst dál
k Barbora Jiřincová
258
Betano Hockey Games v Brně
Betano Hockey Games v Brně
Betano se stává novým titulárním partnerem domácího turnaje v rámci tradičního seriálu Euro Hockey Tour. Poslední turnajová prověrka elitních evropských týmů
Číst dál
k Barbora Jiřincová
266
Hokejový tým má nový dres a nového sponzora - Betano
Hokejový tým má nový dres a nového sponzora - Betano
Taky vám na dresech českého národního hokejového týmu chyběl státní znak?
Číst dál
k Barbora Jiřincová
450