Sazkabet mobilní aplikace pro Android a iOS

Sazkabet mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS

Nadšení hráči a sázkaři často sází z mobilu. Dává to smysl, mobil máme neustále po ruce, právě v mobilu nejraději sledujeme své oblíbené přenosy, tipujeme a přihazujeme, třeba cestou do práce. Právě proto sázkové kanceláře a online casina vyvíjejí pro své zákazníky mobilní aplikace. Jsou pohodlnější než webové rozhraní, lépe se přizpůsobí vašemu typu telefonu a v neposlední řadě jsou i bezpečnější, protože je mohou vývojáři neustále aktualizovat a zdokonalovat. Hlavní výhodou aplikací je, že jsou lépe přizpůsobeny pro malou obrazovku mobilu a lépe se tak v ní sledují třeba živé přenosy.

Sazkabet nezůstal na trhu s mobilními aplikacemi nijak pozadu za svými konkurenty. Přináší aplikaci pro Android nebo iOS a také alternativní návod na instalaci pro majitele jiných operačních systémů. V aplikaci nabízí všechno, na co jste zvyklí z webu, jen rychlejší, svižnější a na malém displeji mobilu přehlednější. Přečtěte si celou recenzi.

sazkabet

Jak nainstalovat mobilní aplikaci Sazkabet pro Android (APK) 

Pokud vlastníte mobilní telefon s operačním systémem Android, můžete si aplikaci stáhnout přímo z Google Play. Některé telefony mají sice v jádru svého systému Android (Huawei nebo Honor), ale nemají na něm Google Play. Ve svém obchodu s aplikacemi tak tito uživatelé aplikaci od Sazkabet nenajdou. Pro ty přináší Sazkabet podrobný návod.

Jak nainstalovat aplikaci Sazkabet krok za krokem:

  1. Jděte na stránky Sazkabet.
  2. Vyberte volbu “Google Play.”
  3. Nainstalujte aplikaci.

Pokud ve svém telefonu Google Play nemáte, postupujte následujícím způsobem.

  1. Stáhněte aplikaci na tomto odkazu.
  2. V nastavení povolte instalaci aplikace z tohoto zdroje.
  3. Nainstalujte aplikaci (najdete ji mezi staženými položkami).

🤳Sazkabet aplikace

Stáhnout appku

💰Cena aplikace (apk)

Zdarma

🖥️Mobilní web

nemá

👌Kurzové sázky v mobilu

ANO

📺TV Sazkabet v mobilu

ANO

🎰Sazkabet casino v mobilu

NE

🤑Sazkabet bonus

10 000 Kč

Jak nainstalovat aplikaci Sazkabet pro iOS

Instalace aplikace do iPhonu nebo iPadu nemůže být jednodušší. Najdete ji totiž běžně na App Storu.

  1. Jděte na stránky Sazkabet.
  2. Vyberte volbu “App Store”
  3. Nainstalujte aplikaci.

sazkabet ios

Funkce a prvky v mobilní aplikaci Sazkabet

Mobilní aplikace Sazkabet nabízí veškeré funkce jako webové rozhraní společnosti. Můžete sázet LIVE i před utkáním, specialitou Sazkabetu je, že můžete tyto dva druhy sázek kombinovat na jednom tiketu. V aplikaci si můžete snadno prohlédnout statistiky i tabulky a sledovat živé přenosy. Pokud přenos k dispozici zrovna není, přináší Sazkabet do aplikace živé vizualizace zápasů. Je třeba říct, že aplikace neběží tak svižně jako aplikace od konkurence, je vidět, že vývojáři na ní teprve pracují. Nemůžete si v ní nastavit tmavý režim a neumožňuje přihlašování pomocí otisku prstu. Musíte se tak pokaždé přihlašovat jménem a heslem nebo zůstat v telefonu přihlášený.

Jelikož v aplikaci máte citlivé osobní údaje a často vysoké finanční obnosy, doporučujeme v takovém případě zabezpečit samotný telefon. Stejně jako na samotném webu Sazkabet chybí diskuzní fórum. Samotný Sazkabet sází na důvěryhodnost a jednoduchost. Stejně tak působí jejich aplikace.

Základní funkce mobilní aplikace Sazkabet:

  • Sázky na příležitosti (sólo, aku, kombi)
  • Statistiky
  • Analýzy a chat
  • Sazkabet TV
  • Živé sázení
  • Živá vizualizace zápasu pro nepřítomnosti live streamu
  • Kombinace živých a prematch sázek na jednom tiketu
  • Vklady a výběry
  • Cashout
  • Přehled o vsazených tiketech
  • Přehled o hráčském účtu
  • Soutěže a turnaje dostupné i v aplikaci

Mobilní rozhraní webu Sazkabet

Sazkabet nenabízí zvláštní webové rozhraní. Její stránky se mobilu přizpůsobí, horní menu se přesune doleva, web je plně responzivní. Ovšem nijak se od zobrazení pro prohlížeče neliší. Nutno říct, že web Sazkabetu běží na mobilu skvěle a svižně, nic se neseká a v některých zařízení možná běží lépe než aplikace.

Výhody mobilní aplikace Sazkabet

Mobilní aplikace je lépe uzpůsobená pro mobily než samotný web. Vývojáři na ní pilně pracují a pravidelně dodávají důležité bezpečnostní aktualizace. Největší výhodou jsou hezké vizualizace dění na hřišti, které v aplikaci najdete, pokud není k dispozici livestream. Samotné sledování živých zápasů v mobilu je pak v aplikaci nesrovnatelně příjemnější než v mobilním rozhraní.

Výhody mobilní aplikace Sazkabet

  • Přehledná
  • TV v mobilu je v aplikaci skvělá
  • Vizualizace zápasů bez streamu

Nevýhody mobilní aplikace Sazkabet

Hlavní nevýhodou aplikace je samozřejmě to, že si ji vůbec musíte instalovat. Kdo má malou interní paměť telefonu, nebo ji nemůže rozšířit o SD kartu, tak šetří místo a nechce si instalovat aplikace. Kdo nemá Google Play a musí povolit instalaci z cizích zdrojů, může narazit třeba u služebního telefonu. Ačkoliv samotná instalace aplikace je zcela bezpečná, zaměstnavatel to může vidět jinak. Některé služební telefony vůbec nedovolují instalaci aplikací. Takoví hráči pak musí využít responzivní web Sazkabetu v mobilu.

V neposlední řadě uveďme, že oproti konkurenci chybí v aplikaci Sazkabetu přihlašování pomocí otisku prstů a nastavení tmavého režimu pro šetření očí.

Nevýhody mobilní aplikace Sazkabet

  • Zabírá místo v telefonu
  • Nutnost povolit instalaci aplikací z cizích zdrojů u některých modelů
  • Nemá tmavý režim
  • Není dostupná pro Windows Phone a BlackBerry
  • Nemá přihlašování pomocí otisku prstů

Nejčastější dotazy

author photo
Barbora Jiřincová

Redaktorka Barbora Jiřincová se už 3 roky věnuje psaní článků pro recenzní portály a hodnocení různých služeb a platforem. Jejím hlavním mottem je poskytnout čtenářům co nejpodrobnější informace, a přitom je textem neunudit. Zaměřuje se na články se sportovní tematikou, protože ke sportu má celý život blízko. Nejvíc ji to vždy táhlo k fotbalu, zimním sportům nebo dostihům.

Zobrazit publikace od Barbora Jiřincová

Číst dál

Fortuna mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Fortuna mobilní aplikace → stáhnout app pro Android (APK) a iOS
Pokud rádi sázíte, určitě chcete mít přístup ke svému hráčskému účtu i z mobilu. Většina sázkových kanceláří nabízí pro své hráče vstřícné mobilní rozhran
Číst dál
k Barbora Jiřincová
445
10 nejlepších středních útočníků na světě
10 nejlepších středních útočníků na světě
Top 10 nejlepších útočníků na světě 2024
Číst dál
k Barbora Jiřincová
1113
Kaizen Gaming: Betano se stalo oficiálním sponzorem CONMEBOL Copa America™️ 2024
Kaizen Gaming: Betano se stalo oficiálním sponzorem CONMEBOL Copa America™️ 2024
Společnost Kaizen Gaming, jedna z největších světových GameTech společností , se stává oficiálním partnerem CONMEBOL, Confederación Sudamericana de Fútbol, čímž
Číst dál
k Barbora Jiřincová
318